GÜMÜŞHANE / TORUL - Torul İmam Hatip Ortaokulu

100. YIL ANISINA ŞEHİT ÖĞRETMENLER EĞİTİM ORMANI ETKİNLİĞİNE KATILIM SAĞLADIK.

Okulumuz öğretmenleri Şehit Öğretmenler Hatıra Ormanı’nda gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

Cumhuriyetimizin 100.yılında öğretmenler günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ,Torul Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle Şehit Öğretmenlerimiz Necmettin YILMAZ ve Aybüke YALÇIN ile ülkemizde  şehit olan 150 öğretmenimiz adına "Şehit Öğretmenler Eğitim Ormanı"  ilçemizde görev yapan öğretmenler tarafından oluşturuldu.

İlçemiz Trabzon yolu üzerinde Kürtün kavşağında oluşturulan orman alanı için yapılan etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet KILIÇASLAN, Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp ZENGİN, İlçe Orman İşletme Müdürü Adem KARABİNA, kurum amirleri, ilçe milli eğitim şube müdürü, okul/kurum yöneticileri, öğretmenler katıldı.

Bu vesileyle şehit öğretmenlerimiz Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023

Yayın: 11.12.2023 - Güncelleme: 11.12.2023 21:19 - Görüntülenme: 59