GÜMÜŞHANE / TORUL - Torul İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZDA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI (27 MART-3 NİSAN)

İnsanların kütüphaneleri yakından tanımaları ve kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını teşvik etmek amacı ile 1964 yılından beri her yıl Mart ayının son Pazartesi günü başlayan hafta, Kütüphane Haftası olarak kutlanıyor.

Torul İmam Hatip Ortaokulu eğitimcileri ve öğrencileri olarak  ülkemizde 59. düzenlenen Kütüphane Haftasını okulumuzda 3 Nisan Pazartesi günü kutladık.Okulumuzda “Kütüphane Haftası” kapsamında  öğrencilerin katılımı ile birlikte yazı ve görsellerden oluşan pano hazırlandı.Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini içeren konuşma  ve şiirler okudular.Kitabın hayatımızdaki yerini anlatan animasyon ve öğrencilerimizin  öneride bulunmak istedikleri kitabı tanıtan kısa videolar izledik.6/A ve 7/A sınıfı öğrencileri kütüphane konulu drama etkinliği  sergilediler.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Dünyayı anlama ve kendimizi geliştirmenin temel anahtarı okumaktır. Kütüphane Haftamız kutlu olsun.

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 10.04.2023 20:01 - Görüntülenme: 120